Facebook Profilinizi Abonelere Açmadan Önce Geçmişi Gizleyin


Bunca zamandır yakın arkadaşlarınızla fotoğraf ve diğer kişisel eşyalarınızı paylaşmak için Facebook’u kullanıyorsunuz ve aniden Facebook, kişisel profilinizi dış dünyaya açmanız için sizi ikna eden abone ol düğmesini ekledi.

Bununla birlikte, bunu yapmanın Facebook’taki eski etkinliklerinizin bir kısmını arkadaş olmayan kişilere ifşa edebileceğinden endişe ediyorsunuz. Belki iki yıl önce Facebook profilinizde arkadaşlarınızın ilginç bulabileceği utanç verici bir video paylaştınız, ancak bu kesinlikle yeni abonelerinizden saklamak isteyeceğiniz bir şey.

Böyle bir durumu önlemek için, Facebook’ta paylaştığınız / yazdığınız her şeyin gizlilik ayarlarını dikkatlice gözden geçirebilir veya ekstra güvenli oynamayı seçebilir ve tüm geçmiş aktivitelerinizi sadece açmadan önce “arkadaşlarınıza” görünür hale getirebilirsiniz. genel abonelere profil.

facebook_old_posts

Geçmiş Aktiviteyi Arkadaşlarla Sınırlayın

Bunu nasıl yapıyorsun kolay. Aç Gizlilik ayarları Facebook sayfasında “Geçmiş Gönderiler için Hedef Kitleyi Sınırla” seçeneğinin altında “Eski Gönderileri Sınırla” seçeneğini seçin. Artık daha önce “herkese açık” olan tüm eski Facebook gönderileriniz / paylaşımlarınız yalnızca “Arkadaşlar” olarak değişecek.

Bahşiş için teşekkürler Mayur Dhande.



Kaynak link

Bu da ilginizi çekebilir  CSS HTML'de Saydam Arka Plana Sahip Metin
Teşekkürler Bunu zaten beğendin
Yorum yok